26.1.2017

Gråkjær opfører rækkehuse i naturskønt område

Gråkjær har indgået kontrakt med Capital Consultants om opførelse af 5 luksus rækkehuse i Lyngby

Rækkehusene i Mølleåparken ligger helt tæt på naturen med direkte adgang til skov og Mølleåen. Samtidig ligger Mølleåparken centralt, med kun 17 min. kørsel til Rådhuspladsen i København og kort afstand til Lyngby hovedgade og Lyngby Storcenter.

Mølleåhusene er inspireret af 30’ernes funkisstil med flade tage og geometriske former. Til hver bolig hører en grøn og let vedligeholdt gårdhave og to terrasser.

Husene indrettes med stort åbent køkken alrum, som naturligt deles af trappen til første sal. På første sal rummer husene to store værelser med fransk altan. I indretningen er der indtænkt mulighed for opdeling til et tredje værelse, så huset kan vokse med familien. Desuden er der toilet på begge etager.

Husene opføres med tanke for miljøet, da nedsivning af regnvand på grunden er indtænkt i byggeriet. Der udføres regnvandsfaskiner på hver grund og parkeringspladsen udføres med græsarmering og naturlig nedsivning.       

Gråkjær opfører de 5 rækkehuse på hver 150 m2 samt udearealer, carport og skur til hvert hus samt en fælles parkeringsplads, en grund på i alt1662 m2..

Rækkehusene sælges som ejerboliger. Interesserede kan henvende sig til Bygherre Henrik Nissen.

Byggeriet opstartes i uge 3 og afleveres i december 2017.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk