5.3.2018

Gråkjær opfører hotel for ATP Ejendomme

Nyt Zleep Hotel ved Royal Arena får grønt tag og solceller. Hotellet skal stå klar til de første gæster i starten af 2020.

Gråkjær har indgået aftale med det ATP Ejendomme-ejede selskab Hannemanns Allé ApS om opførelsen af nyt Zleep Hotel i Ørestaden.

Stærk samarbejdspartner

Zleep Hotel er 1 ud af 4 byggerier, som ATP Ejendomme opfører i Arena-kvarteret over de kommende år.

”Vi er glade for at være blevet valgt som samarbejdspartner af en så stærk bygherre som ATP Ejendomme på dette spændende projekt”, fortæller Benny Hansen, regional salgschef hos Gråkjær.

Zleep Hotel opføres i 6 etager med 211 værelser, morgenmadsrestaurant, lounge og fitness-faciliteter på i alt 6.200 m2. Beliggenheden er helt i top, med Royal Arena som nærmeste nabo.

Ud over de almindelige værelser, kommer hver etage til at rumme en række handicapvenlige værelser.

Grønt tag og solceller

Hotellet tager hensyn til klimaet, da det får solceller og grønt tag. ”Sedum-planter på taget opsuger store mængder regnvand, hvilket mindsker udledningen fra bygningen. Samtidig optager planterne CO2 fra luften og solcellerne leverer miljørigtig energi”, fortæller Benny Hansen.

Hotellet opføres med polerede facader i hvid terrazzo. Byggeriet starter op i 3. kvartal 2018, og hotellet forventes at stå klar til at modtage de første gæster i 1. kvartal 2020.

Arkitekt på projektet er Vilhelm Lauritzen Arkitekter og MOE er rådgivende ingeniører.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk