4.5.2017

Gråkjær øger fokus på salg og projektudvikling i Vestdanmark

Ny salgs- og projektudviklingschef med baggrund i ejendomsmæglerbranchen skal sikre vækst i Jylland

Thomas Brauer er pr. 1. maj ansat som salgs- og projektudviklingschef i Gråkjær Erhverv, med fokus på det jyske marked. Thomas, 51, har over 30 års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, senest hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus, hvor han har været ansat siden 2002.

”Det er en gave for Gråkjær at få Thomas ind i virksomheden. Med sit store netværk og det indgående kendskab han har til markedet i Østjylland, har vi store forventninger om at øge andelen af projekter i området,” siger direktør i Gråkjær Erhverv, Henrik Skaarup.

De seneste år er antallet af projekter på Sjælland steget kraftigt. Den samme vækst vil Gråkjær nu sikre på hjemmebanen i Vestdanmark.

Udvikling af erhvervs- og boligprojekter

Thomas kommer til at arbejde med udvikling af projekter inden for både erhvervsbyggeri og boligbyggeri, med Aarhus som naturligt omdrejningspunkt. En stor del af de projekter der i disse år opføres, ligger i og omkring de større byer, specielt Aarhus og København.  

”Jeg glæder mig til de nye udfordringer med at få projekter til at blive til virkelighed og at kunne følge dem hele vejen fra ide til færdigt byggeri,” siger Thomas Brauer om det nye job hos Gråkjær.

Privat bor Thomas i Aarhus, hvor han også er tilknyttet flere lokale netværk, blandt andet Lyngbygaard Golf Erhvervsklub, så der er også en god chance for at møde Thomas på golfbanen.

Også fokus på Vest- og Sydjylland

Ud over Thomas Brauer, er også en anden salgsprofil kommet til Gråkjær pr. 1. maj for at sikre vækst i det vestlige Jylland. Thomas Lauritsen er ny regional salgschef i Vest- og Sydjylland. Læs mere om Thomas Lauritsen.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk