22.11.2018

Gråkjær med i Student Challenge på årets Agromek

Innovationskonkurrence for 50 ambitiøse studerende

På årets Agromek er Gråkjær deltager i Agromek Student Challenge, som er en åben innovationskonkurrence for 50 ambitiøse studerende, hvilket foregår live under Agromek.

Fordelt på 10 teams vil de studerende fordybe sig i 10 forretningscases fra udvalgte Agromek-udstillere – herunder Gråkjær, og arbejde intenst med at udvikle nye forretningsmodeller, de skarpeste ideer og koncepter for at finde den helt rette løsning for de deltagende virksomheder.

Opgaven for det hold af studerende, som skal arbejde med Gråkjærs case, er at identificere mulige optimeringsområder i hele projektforløbet og vægtning mellem at bruge eksterne og interne ressourcer ved projekter i Norge. Desuden skal der laves en dybdegående analyse af markedet, projektstyringen og fremtidens kunder.

Resultatet udmøntes i en rapport, som skal bedømmes af en international jury bestående af både akademikere og topchefer fra industrien.

Om projektet siger Martin Rindom, direktør i Gråkjær Landbrug: ”Den store erfaring vi har inden for produktionsfaciliteter til landbrugsproduktion sætter os i stand til fortsat at udvikle på såvel logistik, foder og udledning fra staldene. Vi er gået med i Student Challenge for at inspirere unge under uddannelse til at gå ind i bygge- og landbrugsbranchen. På vores stand kan de besøgende desuden opleve fremtidens bæredygtige staldanlæg i virtuel reality.” 

Læs mere om Student Challenge her

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk