5.11.2019

Gråkjær Erhverv opruster med ny salgsprofil i Holstebro

Viggo Haubjerg Sørensen er pr. 1. november ansat i Gråkjær Erhverv, som salgs- og projektudviklingschef med særligt fokus på Holstebro-området.

Viggo kommer fra en stilling som leder for Jyske Bank Erhverv i Holstebro og med sit store netværk fra bankverdenen er han nu klar til at hjælpe erhvervsdrivende og investorer i Holstebro og omegn med at udvikle alle former for erhvervsejendomme og større boligsager – og at skabe forbindelse mellem investorer og bygherrer, så de sammen med Gråkjær Erhverv kan realisere deres projekter.       

Viggo er 54 år og bor også privat i Holstebro.

Vil stå stærkere på hjemmebanen

Gråkjær Erhverv har aktiviteter i hele Danmark og især de seneste år er det gået stærkt i København. På hjemmebanen er der lidt længere mellem opgaverne, og den udvikling ønsker virksomheden at vende, så der bliver en mere lige fordeling mellem opgaverne i øst og vest.

 ”Med Viggos store kontaktflade i Holstebro og resten af midt- og Vestjylland, er vi overbevist om, at vi kommer til at stå stærkere på vores hjemmebane” siger direktør i Gråkjær Erhverv, Henrik Skaarup.

Mød Viggo i videoen herunder:

 

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk