15.10.2009

Godt begyndt er halvt fuldendt...

Første spadestik i højt humør ved Spinning Jewelry

På en dag med høj blå himmel og en kølig efterårstemperatur, var der gjort klar til første spadestik i Søften. Økologiske drikkevarer var sat frem. Medarbejdere, direktører og entreprenører var klar. Spaden var taget i hånden – og byggeriet blev startet op.

 

Stifter og tidligere eneejer Hans Henrik Nygaard forestod selve ”spadestikket” med den forgyldte spade. Med ordene om hvor meget det glædede ham at stå der og på nærmeste hold se et af resultaterne af den rivende udvikling som virksomheden er inde i.


Gråkjær Industribyg overtager nu opgaven og opfører 1500m² kontor og ekspedition/ lager for den succesfulde smykkeproducent Spinning Jewelry.

 

Bestyrelsesformanden indledte talerækken med ros til specielt medarbejderne, idet deres gode resultater er den egentlige årsag til at der er behov for udvidelsen.


Herefter tog dir. Henrik Leth ordet og gav udtryk for, hvor meget han glædede sig til at flytte ind i det nye domicil, og til slut fremhævede Heine Jensen fra Nybolig Erhverv den store tillid som er mellem alle involverede parter. Hvilket også er nødvendigt i disse tider, for at kunne løfte en sådan opgave.

 

”Vi har 35 års erfaring i at opføre produktions-, lager- og administrationslokaler, så vi ved hvor vigtigt det er, at vende alle tanker omkring logistik og arbejdsmiljø inden de første streger sættes sammen på tegningen” udtaler Per Henriksen, salgschef i Gråkjær Industribyg, ”Det er med troværdighed og ekspertise vi går ind i samarbejdet, og vi glæder os til at opføre et flot og velfungerende domicil til Spinning Jewelry”.

 På billedet foran skiltet er det fra venstre :

Per Henriksen (Gråkjær Industribyg)
Mads Høgh (Indehaver/Partner i Høgh & Rousing) vores bygherre
Henrik Leth Møller (direktør i Spinning Jewelry) Lejer
Heine Jensen (Erhvervsmægler i Nybolig Erhverv Århus ) Formidler
 

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk