12.4.2017

Glad bygherre i nye lokaler

VVS Søberg kan nu rykke ind i ny administrationsbygning. Direktøren glæder sig over samarbejdet med Gråkjær.

I Hammelev, tæt ved Vojens har Gråkjær opført 1.842 m2 butiks- og administrationslokaler til Sønderjyske Butiks-og Erhvervscenter. En stor del af bygningen rummer administration og butik for VVS Søberg. Dermed har virksomheden fået bedre plads til en voksende medarbejderflok.

”Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Gråkjær hele vejen fra idefasen til det færdige byggeri. Gråkjær har taget hånd om vores ønsker, og når der var udfordringer, er de blevet løst hurtigt. Vi oplevede altid at blive taget seriøst, og Gråkjær var gode til at tage hensyn til, at byggepladsen samtidig var vores daglige arbejdsplads. Alt i alt er vi meget tilfredse med både samarbejdet og det færdige byggeri,” siger direktør for VVS Søberg, Kjeld Søberg.

Resten af den nye bygning lejes ud til andre virksomheder i området. En del af de nye lokaler er udlejet, men det er stadig muligt at få en plads i centret. Butiks- og Erhvervscentret ligger lige ved E45 og er dermed en attraktiv placering for virksomheder, der handler med både danske og internationale virksomheder.

For spørgsmål omkring leje af lokaler, kontakt direktør Flemming Laumark-Møller på tlf.: 2673 1330.

Bygningen er udformet i krumme betonelementer, så den passer til det eksisterende byggeri på grunden og til sine omgivelser. Den har samme krumning som den rundkørsel, den ligger ud til.

Gråkjær har opført byggeriet som råhus med fuld kælder. Byggeriet er opført i sandwichelementer med vinduer og døre i plast. Taget er betonhuldæk med en 2-lags papløsning.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk