22.6.2018

Familieboliger i Måløv

Gråkjær skal opføre familievenlige rækkehuse for Krogdalen 32 ApS i naturskønt område i Måløv

 

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Beliggenheden i Måløv er rigtig god. Man kan komme til København på under en halv time og er samtidig tæt på naturen. ”Vi har valgt netop denne grund, fordi det er sidste udstykning i området. Grunden skråner ned mod et stort grønt område og en sø. Det giver husene en flot udsigt og adgang til natur, som mange familier efterspørger" fortæller Knud Lundgaard Karlshøj, der er en af de 3 personer, der står bag bygherren, Krogdalen 32, Aps.

 

Familievenlige rækkehuse

Gråkjær skal opføre 7 rækkehuse, på i alt ca. 800 m2 på den 2.000 m2 store grund. 

Husene kommer til at stå med teglstensfacader og tegltag, så der er lagt vægt på gode, holdbare materialer – og en god indretning:

”Husene bliver i 1½ plan med køkkenalrum, bryggers og toilet i stueplan og 3 værelser samt et badeværelse på 1. sal. Med størrelse og indretning bliver det velindrettede familiehuse”, fortæller Thomas Nielsen, bygningskonstruktør hos Gråkjær.

 

Kendt for godt samarbejde, pris og kvalitet

Om valget af samarbejdspartner til byggeriet fortæller Knud Lundgaard-Karlshøj fra Krogdalen 32 ApS; ”Vi har valgt Gråkjær som totalentreprenør, da de ramte den bedste pris, og så har jeg i en anden sammenhæng haft et meget vellykket samarbejde med Gråkjær på to andre projekter – senest i forbindelse med byggeriet af 33 etageboliger her i Måløv. Her har jeg oplevet at få god service, god kvalitet og en god pris. Så for mig var der var ingen tvivl om, at Gråkjær skal stå for dette byggeri. Jeg glæder mig til samarbejdet.”

Se også

Etageboliger i Måløv

Læs mere

Fitness World, København S

Læs mere

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk