2.7.2015

En tilfreds kunde kommer igen

​K-Nords direktør glæder sig over sin nye idrætshal, som er blevet taget i brug af en masse sportsivrige elever.

Det er ikke første - men femte gang Gråkjær bygger for K-Nord, der er udbyder af en række forskellige ungdomsuddannelser i Frederikssund, Hillerød og Lyngby. 

Denne gang har K-Nord og Lyngby Gymnasium fået opført en top moderne idrætshal på 1.500 m2 med tilhørende omklædningsrum. Hallen er utraditionelt udført med højtsiddende vinduer i den ene side samt store glaspartier i den ene gavl. Det gør hallen lys og imødekommende.   

Der bliver rig mulighed for at boltre sig i den nye idrætshal, hvor eleverne kan slå sig løs med håndbold, indendørs fodbold, basketbold m.m. Derudover har hallen integrerede mobile tribuner, således man også kan udnytte hallen til andre formål. I hallen findes også omklædningsfaciliteter.

Udenfor er der anlagt en multibane samt et boldbur.

Idrætshallen er unik i sin arkitektur, da den er tilpasset Lyngby Gymnasiums øvrige bygningsmasse. Hallen er derfor opført i gule teglsten med sort tegltag. For energioptimering, er der nedfældet solceller i tegltaget – integreret på smukkeste vis.

For samme bygherre, K-Nord, har Gråkjær også opført ny undervisningsfløj på Lyngby Gymnasium, som lærere og elever får stor glæde af, når skoleåret starter op efter sommerferien samt et ScienceLab, som blev taget i brug i 2014. Derudover har Gråkjær bygget Handelsskolen i Frederikssund samt en idrætshal for Hillerød Handelsskole.

Bygherre K-Nords direktør, René van Laer, har været meget tilfreds med sine byggerier, og udtaler følgende om samarbejdet med Gråkjær; ”Det er femte gang, vi har Gråkjær til at bygge for os her på K-Nord. Gråkjær har i alle vores byggerier leveret den bedste arkitektoniske løsning til den rigtige pris – og Gråkjær har altid overholdt tidsplanen og budgettet. Vi har haft et super godt samarbejde på alle projekter – lige fra øverste direktør til manden på pladsen. K-Nord er udbyder af en række forskellige ungdomsuddannelser i Lyngby, Hillerød og Frederikssund.

De gange, der har været en udfordring i processen, har Gråkjær været hurtige og dygtige til at finde den rigtige løsning. Så vi kan anbefale at få opført dit byggeprojekt med Gråkjærs kompetente medarbejdere”.

Find ud af mere på referencen her.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk