17.4.2018

Elementmontagen i fuld gang på Damhushave

På byggeriet af 35 etageboliger og 10 rækkehuse i Damhushave-projektet i Rødovre, er elementmontagen i fuld gang.

De første 7 rækkehuse er rejst og 4 etageboliger er rejst til 3. sals niveau og mangler nu kun øverste etage, der skal rumme penthouselejligheder.

Fra tagterrassen på toppen af rækkehusene og øverste lejlighed i etageboligerne får beboerne den skønneste udsigt over Damhussøen, der er Damhushave-boligernes nærmeste nabo mod øst.

På de næste 3 rækkehuse og 3 etageboliger arbejdes der på fuld tryk med sokkelarbejde, isolering og rørarbejde for at blive klar til elementmontagen, der rykker videre til denne blok i slutningen af april.

På sidste del, som består af ejerboliger i 6 etager, er der nu støbt kælder.

Når lejlighederne og byhusene er færdige er det boliger i absolut topklasse med inventar i særklasse og lækre altaner og tagterrasser.  

Arkitekturen i projektet, med forskudte facader og skæve vinkler, giver Damhushave et spændende udtryk, og giver samtidig byggeledelsen og håndværkerne udfordringer, da de mange kanter kræver mere arbejde end bygninger i tilsvarende størrelse med plane facader og rette vinkler. Projektet skrider dog frem efter tidsplanen og forventes at stå færdig i starten af 2019.

I videoen herunder kan du se arbejdet med boligerne – og byggepladsens fantastiske udsigt over Damhussøen. 

Se også

Gråkjær skal opføre 45 luksusboliger ved Damhussøen

Læs mere

Boliggården rejser sig

Læs mere

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk