17.11.2016

Elementmontage på Blomstergården

Byggeriet af Blomstergårdens 52 lejligheder i Næstved er godt i gang. Elementmontagen og isætning af døre og vinduer er påbegyndt.

”Vi har påbegyndt elementmontagen, og sidste element monteres inden jul”, siger projektleder på byggeriet, Niels Tarp.

”Sammen med vores elementmontører har vi lavet en tidsplan, hvor vi sideløbende med elementmontagen isætter udvendige døre og vinduer. Således har vi lukket hus samtidig med det sidste element bliver rejst inden vi går på juleferie”

Boligerne opføres med præfabrikerede badkabiner, som har en højere kvalitet end traditionelt byggeri, samtidig med at det sparer tid på byggepladsen. Kabinerne kranes ind i de enkelte lejligheder sideløbende med  elementmontagen og monteres efterfølgende, når bygningen er lukket.

Umiddelbart efter jul udføres tagdækningen, hvorefter der sættes varme/udtørring i gang, så det indvendige arbejde kan påbegyndes.

Når byggeriet står færdigt, rummer Blomstergården 52 ungdomsboliger fordelt på hhv. etværelses-, toværelses- og treværelses lejligheder på mellem 18 og 38m2.  

Samlet set bliver byggeriet på 2.654 m2, fordelt på 3 etager, samt belægningsarealer på i alt 3.800 m2.

På byggepladsen oplever projektlederen, at mange følger interesseret med, når de kommer forbi byggeriet, der ligger tæt på stationen i centrum af Næstved.  "Selv om byggeriet først står færdigt til sommer, er der allerede fuld gang i udlejningen og mange af lejlighederne er udlejet" fortæller Frederik Hansen, der er en af ejerne bag Blomstergården. 

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk