22.5.2018

DLG i nyt domicil med fokus på indeklima og akustik

Nyt domicil i Bårse samler DLG’s medarbejdere på Sjælland i flotte og indbydende lokaler. Direktøren er glad for processen.

Hos DLG har man samlet alle sine administrative medarbejdere på Sjælland i en ny administrationsbygning i Bårse. Gråkjær har opført den 730 m2 store administrationsbygning, som er forbundet til DLG’s eksisterende lokaler med en 10 meter lang gangbro i stål og glas.   

Den nye administrationsbygning er beklædt med hvide facadeplader, der sammen med de høje vinduespartier, giver bygningen et lyst og imødekommende indtryk.   

Fokus på medarbejderne

Bygningen har fokus på indeklimaet for medarbejderne. Den er udstyret med klimaanlæg med ventilation og køling samt automatisk solafskærming for at kunne regulere indeklimaet optimalt.

”Vi har udført indeklimasimuleringer i 3 forskellige rum i projekteringsfasen for at sikre, at klimaanlægget kan indstilles optimalt med det formål at skabe et godt og behageligt indeklima uanset hvor man opholder sig i bygningen" fortæller Gråkjær Erhverv’s projektleder Niels Tarp.

For at mindske el-forbruget i bygningen er den udstyret med solceller på taget. De skal stå for en del af bygningens energiforsyning.

Medarbejderne hos DLG har taget godt imod den nye administrationsbygning;  

”Gråkjær har leveret en flot administrationsbygning med god akustik og godt indeklima, som medarbejderne trives i. Bygningen er opført i høj kvalitet og med godt håndværk. Under hele processen har vi haft en god og konstruktiv dialog, og Gråkjær har været hurtige til at finde løsninger på de småting, der opstod undervejs. Så vi er rigtig godt tilfreds” siger Knud Rasmussen, detaildirektør hos DLG Øst.

Tæt samarbejde med bygherre

”Vi har haft en stram tidsplan under byggeriet, men har haft et rigtig godt samarbejde og en tæt dialog med underentreprenørerne - og særligt bygherren, der har kunnet træffe de rigtige beslutninger hurtigt, når det var påkrævet. Derfor er vi kommet i mål med projektet til tiden”, fortæller Niels Tarp.

Den tætte dialog har f.eks. udspillet sig i de ugentlige bygge- og bygherremøder, hvor aktuelle problemstillinger blev taget op og derefter løst, så byggeriet kunne fortsætte i det høje tempo, der var påkrævet.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk