7.3.2019

Blomstergården fuldendt og fuldt udlejet

3. og sidste etape af Blomstergården i Næstved er færdig og lejerne er flyttet ind i den fuldt udlejede trekantede ejendom på Grønvej, der indbyder til fælles aktivitet.

27. februar afleverede Gråkjær Erhverv A/S 3. og sidste etape af Blomstergårdens 125 ungdomsboliger i Næstved, der er opført etapevis igennem de seneste 3 år. 3. etape består af 52 boliger.

Med 3. etape er Blomstergården en fuldendt trekant omkring et grønt gårdmiljø. 1. etape med 52 lejligheder blev påbegyndt i starten af 2016 og efterhånden som ventelisterne på lejligheder voksede blev der sat gang i 2. og senere 3. etape.

Indflytningen er i gang

De første lejere er flyttet ind i de spritnye lækre lejligheder. Ligesom de to første etaper er byggeriet en blanding af 1-, 2- og 3-værelseslejligheder. Og som de øvrige etaper er det gået forrygende med udlejningen, da alt var udlejet før lejlighederne stod færdigt.

”Vi har oplevet en kæmpe interesse for lejlighederne, som ligger centralt i Næstved, tæt på uddannelse og offentlig transport”, siger Frederik Hansen, den ene af de to direktører i Blomstergården. ”Rygtet, om gode lejligheder til en rimelig pris og med et godt fællesskab lejerne imellem, har spredt sig, så udlejningen kører nemt”, uddyber han. 

Langt og godt samarbejde

Samarbejdet mellem bygherre og entreprenør har også været ukompliceret.

”Vi er utrolig glade for samarbejdet med Gråkjær Erhverv og har været det igennem hele processen på alle 3 etaper. Naturligvis har der været mindre udfordringer undervejs, men Gråkjær har løst dem på bedste vis”, siger Frederik Hansen

”Vi har fået et byggeri, som vi er meget tilfredse med, og det stod færdig til den aftalte tid. Vi vil klart anbefale andre at bygge med Gråkjær”, siger Frederik Hansen.

Plads til fælles aktivitet

For at markere det gode samarbejde har Gråkjær foræret Blomstergården en skulptur til at udsmykke den fælles grønne gårdhave i midten af byggeriet, hvor beboerne kan samles omkring grill og andre fælles aktiviteter. Gårdhaven rummer desuden en crossfitbane, der er tilgængelig for alle – og som Gråkjær også har været med til at sponsorere. 

En spændende rejse

”Blomstergårdens 1. etape var Gråkjær Erhvervs første boligprojekt, men siden er der kommet mange flere til, så det var startskuddet til en spændende rejse – og nu er Blomstergården helt fuldendt”, afslutter Niels Tarp, projektleder fra Gråkjær Erhverv. 

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk