28.1.2020

10.000 m² lager og logistikdomicil til Scandomestic

Gråkjær opfører nyt motorvejsdomicil til Scandomestic og Gråkjær koncernen kommer til at eje ejendommen med Scandomestic som lejer på en lang lejekontrakt.

Gråkjær opfører motorvejsdomicil til Scandomestic med 10.000 m² lager- og logistikbygning samt showroom og kontor i Linå ved Silkeborg.

Scandomestic er grossist indenfor køl- og hvidevarer til både husholdnings- og professionelt brug. Virksomheden er startet i 2006 i Silkeborg og eksporterer nu til 30 lande, primært i Europa, og det kræver plads:

”Vi opfører 10.000 m² lagerbygning med showroom i en stålkonstruktion med porte og transportsluser. Desuden opfører vi 800 m² administrationsbygning i trækonstruktion” fortæller regional salgschef Thomas Lauritsen fra Gråkjær.

Byggeriet gør arbejdet for Scandomestics medarbejdere lettere: ”I dag har vi lager på 3 forskellige lokationer. Med det nye byggeri får vi mulighed for at samle vores aktiviteter et sted, og desuden bliver der skabt plads til fortsat vækst” fortæller Lars Overby, direktør hos Scandomestic.

Totalentreprenør og slutinvestor

”Scandomestic kom til os med et behov for 10.000 m² nyt domicil i Silkeborg. Deres krav var, at de ikke selv ville eje bygningen, men derimod indgå en lang lejeaftale” fortæller projekt- og udviklingschef Peter Christensen, Gråkjær Erhverv, der på flere sager har skabt kontakt til slutinvestorer på Gråkjærs projekter.

I denne omgang er investoren dog fundet i egne rækker. Slutinvestoren er nemlig John Gråkjær, der også er ejer og administrerende direktør i Gråkjær Holding (og herunder Gråkjær Erhverv).  

”Jeg er først og fremmest totalentreprenør, men jeg investerer også i enkelte udvalgte projekter” fortæller John Gråkjær. Og her er altså et projekt, der er så godt, at han har valgt selv at investere i det.  

John Gråkjær kommer altså til at eje ejendommen, mens Scandomestic bliver lejer på en lang lejeaftale. Det giver Scandomestic et større økonomisk råderum, idet de ikke er bundet af en stor investering.

Beliggenhed, beliggenhed

Det nye domicil kommer til at ligge helt ud til motorvejen, og har dermed en optimal beliggenhed, både for Scandomestic, som rent logistikmæssigt får en attraktiv beliggenhed og for investor John Gråkjær, som får lokaler med en fremtrædende placering med ca. 16.000 forbipasserende om dagen.

Byggeriet går i gang til marts og forventes at stå færdigt til foråret 2021.

 

Overvejer du også at bygge nyt lager og logistikbyggeri, men ønsker ikke selv at eje bygningerne? Så kontakt os, vi har kontakt til både leasingselskaber og slutinvestorer. 

 

For yderligere information kontakt:

 

Thomas Lauritsen, regional salgschef, Gråkjær:  tlf: 2222 3873

Peter Christensen, Projekt- og udviklingschef, Gråkjær: tlf: 2460 0449

Se også

Udstilling og lager til nyt maskincenter i Aarhus

Læs mere

Gråkjær Erhverv sætter fokus på Østjylland

Læs mere

Gråkjær bygger 12.000 m2 på Aarhus Havn

Læs mere

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk