18.2.2019

1. etape af Rødovre Karreen klar til indflytning

Tilfreds bygherre og investor har nu overtaget 1. etape.

1. marts flytter de første lejere ind i nye lækre lejligheder i Rødovre Karreen. 11. februar afleverede Gråkjær de første 44 af i alt 117 lejligheder og 1 erhvervslejemål.

”Vi har løbende holdt mangelgennemgang, i takt med at lejlighederne var færdige. Da vi nåede til afleveringen, kunne vi aflevere et stort set mangelfrit byggeri til bygherren Rescale og investoren Koncenton”, fortæller Ejnar Jensen, projektleder hos Gråkjær. ”Det har givet en mere smidig proces for både bygherre og os på pladsen”, fortsætter han.

For at sikre både byggepladsen og de nye beboere er byggepladsen adskilt fra den afleverede del med hegn, så ingen kommer til at gå ind på det område, hvor håndværkerne stadig arbejder på højtryk for at få sidste del klar til aflevering.

Blandt de kommende lejere er boligerne yderst populære: ”Vi har oplevet kæmpe interesse for boligerne, og der har været over 1.000 interesserede til vores åbent hus-arrangementer. Mange af lejemålene er udlejet, men der er stadig et par lejligheder tilbage”, fortæller Sarah Magnusson fra Go’bolig. – se dem på www.gobolig.dk

2. og sidste etape afleveres i slutningen af april.

 

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk