HISTORIEN

MELLEM TRADITION OG MODERNISME


ET TILBAGEBLIK VISER VEJEN FREM!

Vores virksomhed tog sin begyndelse i 1973 i Tvis. Som enkeltmandsvirksomhed samlede John Gråkjær sine første erfaringer med at opføre nøglefærdige landbrugsbygninger. Lige fra begyndelsen var målet og idéen at tilbyde alle byggeydelser  fra ét sted.

Gråkjær Staldbyg udvidede i 1985 sine byggeaktiviteter til de skandinaviske lande Sverige og Norge samt i 1989 til Tyskland. Halvfemserne var præget af en videreudvikling og optimering af arbejds- og byggeforløbene ved de konstant voksende byggeprojekter.

Med vedholdenhed og omfattende erfaringer udvidede virksomheden i 2001 sit virkefelt til også at omfatte nøglefærdigt industri- og erhvervsbyggeri, der siden har udgjort det andet forretningsområde for den succesfulde koncern. Med stærk stigende omsætning og flere medarbejdere, blev kontorlokalerne og værksteder i Tvis i løbet af få år for små. Virksomheden flyttede til Holstebro og etablerede sig samtidig uden for Skandinaviens grænser.

Gråkjær tog i 2003 et stort skridt i retning af en ekspansion ved at stifte det tyske datterselskab GRAAKJAER GmbH.

GRÅKJÆR udvider stadig sine byggeaktiviteter i de skandinaviske lande. I Sverige opnås flere ordrer på større landbrugsbyggerier og der ingås aftaler om projektopgaver inden for erhvervsbyggerier i Skåne.

I erkendelse af at industribyggerier og landbrugsbyggerier skal håndteres forskelligt, opdeler Gråkjær sine aktiviteter i både Tyskland, Norge og Sverige til én landbrugsafdeling og én erhvervsafdeling.

Virksomheden Gråkjær har siden stiftelsen i 1973 og frem til I DAG udviklet sig til at være den største danske totalentreprenør for landbrugsbyggeri og har siden 1989 opereret på internationalt plan i Tyskland samt i Nord- og Østeuropa.

 

 

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk