22.2.2018

Rejsegilde på nyt Vestas-testcenter

Solbeskinnet rejsegilde markerede milepæl for Vestas Manufactoring i Hammel og godt samarbejde på byggepladsen.

21. februar var der rejsegilde for håndværkerne på byggepladsen til et kommende Vestas testcenter i Hammel. Som var det bestilt, skinnede solen over den til lejligheden ophængte krans.

Vestas byggetekniske projektleder, Anton Hansen, holdt en kort tale til de forsamlede medarbejdere og håndværkere. Han takkede for det gode samarbejde med folkene på pladsen, der har gjort, at byggeriet er kommet rigtig langt på kort tid. Derefter serverede Vestas’ kantinepersonale de røde pølser, der traditionelt hører sig til et rejsegilde.

Gråkjær opfører et 1.100 m2 stort converter-testcenter som tilbygning til de eksisterende test- og produktionsfaciliteter i Hammel, der har ca. 700 medarbejdere i dag. Byggeriet kører helt efter planen, og som Anton Hansen var inde på i sin tale, går det stærkt med byggeriet, der startede op medio november og skal være klar indvendig medio april, hvor Vestas underleverandører opstarter montagearbejde. Byggeriet afleveres til bygherre i juni.

Byggeriet opføres i stålspær med paneler på facaden og perforeret trapezplader på taget.  

”Det nye testcenter er vigtig for Vestas-manufactoring i Hammel, så det er en milepæl for os, at vi snart kan tage testcentret i brug og dermed kan øge vores produktion og introducere nye produkter”, fortæller Steen Sandfeld, overordnet projektleder hos Vestas.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk