Print
  
  
  
  
  
  
Gråkjær Staldbyg og AP Company flytter sammen

Den synergieffekt, der er opstået i samarbejdet mellem staldbyggerfirmaet og inventarfirmaet, øges nu med fælles adresse i Horsens. Det er Gråkjærs afdeling i Kolding, der fra midt i august vil være at finde i de velfungerende lokaler på Lundvej 24 i Horsens, tæt på motorvej E45.

”Vi ser frem til, trods udfordringerne i bygge- og landbrugsbrancherne, at bevare den geografiske struktur i Gråkjær, ved at danne kontorfællesskab med AP Company” udtaler direktør for Gråkjær Staldbyg Jens Jepsen, ”Vi har gennem de sidste 2 år udviklet inventarkoncepter sammen med AP Company, og det har resulteret i optimering af foderautomater, stibund og inventar – til stor gavn for danske og udenlandske svineproducenter”.


I alt råder firmaet over 1000 m2 kontor og servicelokaler, samt 4000 m2 lagerfaciliteter, og der vil efter sammenflytningen være 25 medarbejdere på matriklen.


Med et centralt lager kan der hurtigt afsendes stykkomponenter til de landmænd, der har behov for det, eller der kan pakkes til store projekter og sendes med container til ind- og udland. AP Company råder ligeledes over et showroom, som alle er velkommen til at besøge.

 

Tæt på den enkelte landmand

”Vi vil være lokale over hele landet, og har derfor kontorer i Ringsted på Sjælland, Nr. Sundby i Nordjylland, Holstebro i Vestjylland og altså nu også i Horsens, hvorfra landmænd i Syd- og Østjylland vil blive serviceret. Det er vigtigt for os at have det lokale kendskab til landmænd inden for såvel svinebranchen som kvægbranchen” siger Jens Jepsen. ”Vores projektkonsulenter kører hver dag ud for at projektere byggerier, og her er det vigtigt, at der er kort vej mellem vision, tegning og til et færdigt staldprojekt”.

 

Travlhed med miljøgodkendelser

Ud over de 4 lokale afdelinger har Gråkjær Miljøcenter, der udarbejder miljøvurderinger og miljøansøgninger samt strategiplaner og rentabilitetsanalyser, til huse i Trige ved Århus.
Trods de store udfordringer i landbruget, ansætter miljøcentret endnu 2 medarbejdere i juli måned. Behovet for at få vurderet miljølovgivningens påvirkning af et staldprojekt er voksende, så de 10 medarbejdere på miljøcentret har travlt med at beregne afstande, lugt og ammoniak. Rentabilitetsanalyser til brug i forbindelse med møder med finansieringsinstitutterne har ligeledes stor succes i denne periode, hvor det er svært at opnå lån i bankerne.
”Når en landmand henvender sig til os, kan vi stå for hele processen. Så han kan koncentrere sig om at passe bedriften og klargøre de dyr, der skal ind, når stalden står klar – til tiden” afslutter Jens Jepsen.

 Fotos og tekst kan downloades i faktaboksen øverst til højre og kan frit benyttes i forbindelse med offentliggørelse af pressemeddelelse.

  1. Gråkjær A/S og AP Company får nu fælles kontor- og lagerfaciliteter i Horsens tæt på E45.
  2. Direktør Jens Jepsen ser frem til den synergieffekt der kommer af at Gråkjær A/S og AP Company kommer til at arbejde tæt sammen om staldprojekter.
  3. Thomas Georgi byder Gråkjær velkommen i de nye lokaler

Yderligere oplysninger:
Direktør Jens Jepsen, tlf. 2024 7331 – mail: jj@graakjaer.dk
Kommunikationschef Tommy Wølk, tlf. 2086 5030 – mail: tow@graakjaer.dk 06.07.09
Emne Gråkjærs syd-afdeling flytter ind hos AP Company
Download Billeder (7 MB)
Tekst
Division Gråkjær A/S