Fortsæt til indhold

Ro i relationen
- resten giver sig selv

Ekspert i totalentrepriser

Det kræver tillid at
lægge sin byggedrøm
i hænderne på andre.
Den tryghed får du hos os.

Vi arbejder med totalentreprise som så mange andre. Men du finder ingen i branchen som os. Hos Gråkjær er det vores vestjyske facon og pålidelige processer, der gør forskellen, når du lægger din byggedrøm i vores hænder. Uanset om du skal bygge bolig, erhvervsejendomme eller landbrugsbyggeri.

Når du bygger med os, er der ingen slinger i valsen. Ingen skjulte overraskelser undervejs. Ingen forhastede beslutninger. I stedet vil du gennem hele processen kunne mærke, hvordan vi bringer vores værdier, hvor et ord er et ord, ind i dit projekt, så du er garanteret et tillidsfuldt samarbejde ud over det sædvanlige. Og et byggeri i høj kvalitet. Til tiden – og til den rigtige pris.

Stor erfaring

Der er branchens måde at gøre det på. Og så er der Gråkjærs.

For os er et projekt mere end bare et projekt. Hvert byggeri repræsenterer visionen om en fremtid i vækst eller et nyt hjem. Opstået i en tillidsfuld relation. Og med en pålidelig proces, kompetent håndværk og vestjyske værdier som byggesten. Af den grund har vi i dag 50 års erfaring, plus 4.000 projekter og et utal af faste håndtryk bag os.

Vi bygger stort og småt. Inde i byen og ude på landet. Til mange brancher og med få begrænsninger. Siden 1973 har vi samlet branchens dygtigste fagfolk, så vi i dag kan tilbyde kompetent rådgivning, egen tegnestue, komplet projektstyring, design, planlægning og kalkulering og byggeledelse i højeste kvalitet. Og med fokus på bæredygtige tiltag i de faser af projektet, hvor det er muligt. Det er sådan, vi følger dine byggedrømme helt til dørs. På Gråkjær-måden, men på dine præmisser.

Kontakt os

Forretningsområder

Dit projekt.
Vores ekspertise.

Følg os på LinkedIn og få de seneste nyheder fra Gråkjær.

Job hos Gråkjær

Vil du være en del af en usædvanlig arbejdsplads?

Det bliver sagt om os, at vi er usædvanligt ordentlige. Det er for os at se fuldstændig korrekt. Men hvad handler det egentlig om? Alle i vores branche taler om troværdighed og ekspertise – det har vi selv gjort i mange år. Men vi er meget mere end to efterhånden hule begreber. Og det har vi bevis for. For hvis du kan bygge for en landmand, så kan du bygge for hvem som helst. Og det er sådan, det er.

Læs mere

Skal vi realisere dit næste byggeprojekt?